Leveringsvoorwaarden Bozikova verpakkingen en disposables

Bestellen

Alle artikelen die ons magazijn verlaten worden zorgvuldig gecontroleerd en verpakt.
U kunt heel eenvoudig artikelen bestellen via onze volledig geautomatiseerde online shop. Wij bevestigen uw bestelling via e-mail. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.
U kunt er vanuit gaan dat de artikelen die in onze webwinkel getoond worden, voldoende op voorraad zijn. Echter wanneer artikelen van uw bestelling toch niet leverbaar zijn, dan krijgt u vanuit het centraal magazijn bericht.

Betalingswijze

Paypal
PayPal maakt creditcard betalingen mogelijk, alsmede het beveiligen van uw gegevens met een eigen account, waardoor u de volgende keer niet meer uw creditcardinformatie hoeft in te vullen.

iDeal betaling
Via iDeal kunt u met uw eigen bank betalen middels internetbankieren.

Verzending

De levertijd per post bedraagt normaal gesproken 2 tot 5 werkdagen.

Kosten:

Voor Nederland €6,95 (tot 23 kg) 

Voor Belgie €15,00 (tot 23 kg) 

Leveringen met een bestelwaarde boven 100,00 Euro inc. BTW (tot 23 kg) worden door ons zonder verzendkosten in heel Nederland geleverd.
Voor verzendingen naar het buitenland komen er extra verzendkosten bij. Dit verschilt per land, u kunt hiervoor contact met ons opnemen per e-mail
Alle goederen blijven eigendom van Bozikova verpakkingen en feestartikelen tot de volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Uw pakket wordt bezorgd door PostNL. Zodra het pakket heeft ons magazijn verlaten krijgt u een e-mail met de Track & Trace code waarmee uw het pakket kunt volgen.

Onze klantenservice

Wij doen onze uiterste best om u compleet van dienst te zijn. Mocht het toch voorkomen dat een artikel niet voldoet aan uw verwachting of hebt u andere vragen, dan kunt u ons altijd bereiken via of maak gebruik van ons contactformulier.

Uw klantenaccount

Bij het afrekenen krijgt u de mogelijkheid een eigen klantaccount aan te maken.
Dit heeft als voordeel dat bij uw volgende bestelling uw gegevens alsmede uw afleveradres al bekend zijn bij ons.
Ook kunt u deze contactgegevens zelf bijwerken bij Mijn account onder het menu Klanten Login aan de rechterkant van de webpagina.
Onder Klanten Login kunt u ook uw bestelverleden inzien.

Wat als uw een fout adres hebt opgegeven?

Wanneer u uw zending heeft opgestuurd naar een foutief adres zal deze hoogstwaarschijnlijk retour komen. U heeft echter geen recht op creditering van uw verzendkosten omdat onze klanten zelf verantwoordelijk zijn voor het invoeren van hun adres gegevens.

 Retourzendingen

De consument heeft het recht aan Bozikova verpakkingen mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product.
Retour zendingen gaan altijd in overleg met u als klant.
Mocht er sprake zijn van het retourneren van uw bestelling, dan geschied dit altijd op kosten van u als klant.
De kosten van ongefrankeerde verzendingen worden verrekend met het retour te ontvangen bedrag.

Bozikova Verpakkingen en Disposables
Blaaksedijk 218
3271 LR Mijnsheerenland


NL77ABNA501265201
K.v.K.:73645494
BTWnr.:NL859612958B01